Great and bad news last 2 weeks. - Reisverslag uit Sa Coma, Spanje van Denise Peerenboom - WaarBenJij.nu Great and bad news last 2 weeks. - Reisverslag uit Sa Coma, Spanje van Denise Peerenboom - WaarBenJij.nu

Great and bad news last 2 weeks.

Blijf op de hoogte en volg Denise

11 September 2012 | Spanje, Sa Coma

Hola Everybody,

Hier weer een verslagje vanuit Mallorca van de laatste 2 weken waar het deze week heel apart weer was met regen en zonneschijn. Deze week heb ik veel met sport gedaan en we kregen weer gezellig bezoek..!!

Mijn week begon op de woensdag met de teenagers en in de morgen zijn we begonnen met pingpong en ik had rond de 9 kinderen. Daarna omdat het zo mooi weer was zijn we in het water gegaan en hebben we lekker water volleybal gespeeld, omdat de super club niet zoveel kinderen hadden zijn die met ons mee gaan spelen en toen hebben we met een hele grote club gezellig gespeeld.

In de avond was er de show brasil en normaal moet ik dan altijd op de kinderen letten dat ze niet op het podium gaan maar nu vroeg Nuria mij in een keer of ik wou helpen bij het maken van de foto's van Blaudi en Blaudina. Dan konden de kinderen bij mascottes op schoot zitten en dan konden de ouders foto's maken. Dit was wel leuk om eens een keer te doen en de rest van de avond heb ik gezellig met allerlei gasten gepraat over van alles en eigenlijk helemaal niets :P.

De donderdag was ik voor het eerst weer sinds 3 weken een dagje bij de maxi club. En in de middag hebben we met de hele grote ballen op het water gezeten echt super leuk om mee te helpen. En in de avond was er toen voor de eerste keer de show: Animatoren tegen de cliënten. Dit vond ik echt een geweldige show omdat er allemaal verschillende spellen waren en dan moeten wij als animatoren tegen de cliënten strijden. Alle animatoren deden ook ergens aan mee zo moest ik met 3 andere een kaart kussen en op mijn mond houden en doorgeven aan de volgende persoon. Dit was echt geweldig om te doen maar helaas hadden wij de wedstrijd wel verloren want de cliënten waren veel beter als ons.

Viernes (Vrijdag) Had ik weer de teenagers en toen hebben we heerlijk gevoetbald en allemaal gekke strandspelen gedaan. In de middag hebben we nog een ping pong toernooi gehouden en helaas was ik niet de winnaar... Voor het avond programma hadden we staan als Show Art Korbatic en daarbij moest ik gewoon Pr doen in de avond dus ervoor zorgen dat alle mensen het naar hun zin hadden en ook had ik die avond weer eens een keertje Blaudi Spelen.

Op de zaterdag was het voor mij weer een sport dagje samen met Zuzka en dat hield in weer lekker volleyballen, darten, schieten en een ping pong toernooi. Ook dat was allemaal weer super leuk om te doen en ik moet zeggen het sporten verleer je nooit en is ook nooit saai om te doen. in de middag heb ik voor het eerst geoefend met het dans team omdat ik in de avond mee zou dansen met Stars factory. Hierin zou ik Lady gaga, niki Minaj en Adele spelen.

In de middag werd ik gebeld door Eline want die wouden weer eens een keertje langs komen om te kijken hoe het met ons gaat. Dus ik was toen ik om 5 uur naar huis ging erg blij en happy om Eline en Kitty weer te zien na 2 maanden. Die middag hebben we gezellig met zijn 4e wat gegeten en geshopt en in de avond had ik de mini disco, de show stars factory en de club dans dus zijn Eline en Kitty blijven kijken want ik stond de hele avond op het podium. Die avond zijn ze weer naar hun hotel gegaan en helaas hebben we ze daarna niet meer gezien maar het was wel super dat ze er weer waren.

De dag erna had ik weer een sport dagje en mocht ik samen met zuzka gaan boogschieten bij het sportcenter en in de middag moest ik alleen volleybal geven op het strand en wat bleek nu waren er 32 mense :o ik wist echt niet waar ik met mijn volle verstand moest kijken mama mia wat was het druk maar nadat de teams waren gemaakt was het een super leuke middag en we hebben met 4 teams heel erg gelachen. Ik de avond hadden we de show waarbij mensen kwamen zingen 9heel goed) en ik mocht die avond gezellig met de mensen dansen en dat was ook weer super leuk en lachen.

Nou dames en heren dit was deel 1 en nu gaan we weer snel verder met deel 2 met als klap op de vuurpijl MAMIEIEIEIE was hier!!!

Het begon op de maandag toen ik lekker een dagje vrij had en weer heerlijk heb genoten van het strand, de was doen, kamer opruimen, wat dingen voor school doen en s'avonds gezellig drankje doen met de club.

En op de dinsdag moest ik gewoon weer werken bij de mini club voor het eerst sinds 4 weken samen met Giogina en Lisanne. En die dag hadden we oefeningen voor Fantasia Blau dus moeten we in Bar Salon gaan oefenen met al de kinderen en tussen door allemaal spelletjes met ze doen. En in de middag mocht ik samen met lisanne de mixi club toen en toen hebben we muziek spelletjes gedaan.
In de avond hadden we dan Fantasia Blau en ik moest voor het eerst ook Ariel spelen. Dit was echt geweldig om te doen want in totaal doen we 6 erhalen op 1 avond en ik deed in 5 verhalen mee dus die ervaring kan je ook weer in je zak stoppen en dat was super om te doen.

De volgende dag was voor mij heeeeeel speciaal want overdag had in de sports samen met zuzka en in de avond kwam mijn MAMIEEEEEE. Rond half 6 stond ik haar bij het hotel op te wachten en toen ze dan eindelijk aan kwam rijden en ik haar in mijn armen kon nemen werd het allemaal even te veel en ik kan het niet beter beschrijven maar het was helemaal GEWELDIG!!!! Die avond hebben we even ergens snel wat gegeten en toen heeft zij de show You and me gekeken en daarna zijn we lekker een drankje gaan doen bij juan en toen leerde ons mam ook eens iedereen kennen met wie ik al 3 maanden samen werk. Die avond was super gezellig en het was helemaal super om lekker naast ons mam te slapen (ook al waren het korte uurtjes hihi).

De volgende dag moest ik nog wel gewoon werken maar dat was voor ons mam ook geen probleem want die dag hadden we de clubdag dus dat is voor ons mam ook super leuk om te zien. Toen ik de hele dag Gladiator moest spelen heeft ons mam op een strand bedje bij het zwembad gelegen en hele leuke foto's gemaakt van iedereen. Toen we in de middag uurtjes weer sport hadden hebben we nog lekker volleybal gespeeld en toen ik van 5 tot 8 vrij had ben ik gezellig met ons mam ergens gaan eten om te genieten van het uitzicht en alles. Die avond zijn we heel toevallig de ouders van Thijs tegen gekomen tijdens het eten en zo zie je maar weer dat de wereld toch best klein is hihi. Die avond hadden we bij de show Magic en dat was voor ons mam helemaal super want je ziet vanalles maar je weet begod niet hoe het kan en dat is dus het leuke van alles.

Op de vrijdag had ik eindelijk een dagje vrij dus die kon ik lekker met ons mam doorbrengen. Nu zijn we die dag lekker met een boot naar Porto Cristo gegaan en daar zijn we naar de grotten geweest waar Mallorca om bekend staat. Dit was echt een super ervaring en zowel op de boot als bij de grotten hebben we super leuke foto's gemaakt en hebben we weer een hele leuke ervaring achter de rug. In de avond hebben we gezellig gegeten bij een tentje bij de boulevard en toen hebben we lekker een liter Sangria achter over gedronken en lekker voetbal gekeken dus een perfecte avond vond ik zelf.

De Zaterdag was alweer de laatste dag voor ons mam dus die lag om 9 uur alweer aan het strand en lisanne en ik kwamen wat uurtjes later (13.00) want we moesten nog even bij slapen hihi. Toen hebben we de middag tot 3 uur aan het strand gelegen en lekker genoten van de zon en de zee. Toen kwam ik op het idee om naar het andere strand te gaan (Cala Morlanda) omdat het daar veel mooier en de zee daar veel blauwer is. Nou ik zal je zeggen ik zeg NOOIT meer zoiets want onze planning voor die dag zag er eigenlijk heel anders uit dan dat die uiteindelijk is verlopen. We zijn dus naar het andere strand toegelopen en zijn af en toe een paar keer gestopt om leuke foto's te maken en te genieten van het uitzicht. Nu zijn we ook 1 keer naar beneden gelopen om te kijken naar het water en de zee egels. Ons mam stond eerst boven bij de tassen maar toen ik haar had overgehaald om toch naar beneden te komen zijn onze tassen daar blijven staan voor 10 / 15 min. Nou hele mooie foto's beneden gemaakt en daarna toch echt nar het strand toe gegaan. Toen we daar aan kwamen keek ik in mijn tas en vroeg in aan de rest of ik mijn blau tasje wel bij had met alles erin enzo. En de meiden nee die ligt nog thuis want niemand heeft iets bij weet je wel dus oke ik denk zal wel en gewoon lekker de middag genoten en samen met lisanne van rotsen afgesprongen en vieze mannetjes gezien haha. Maar toen we eenmaal thuis waren en mijn tasje daar ook niet lag was het toch wel duidelijk dat die gestolen was op het punt dat wij naar beneden zijn gegaan dus PANIEK..... Want daar zat ALLES in1; Telefoon ( 3 maanden oud), camera, mp3, bankpassen (nederland en spanje), Id kaart, pincode van spaanse kaart want wist ik niet uit mijn hoofd en sleutels, dus toen ik er eenmaal achter kwam was er echt paniek... We zijn toen meteen iedereen gaan bellen om alles te blokkeren en ervoor te zorgen dat niemand op mijn spaanse kaart kon en mijn telefoon stond ondertussen al uit...

In de avond zijn we toen naar manacor gegaan naar de politie om daar een verklaring te regelen voor wat er was gebeurd en te regelen dat ik toch weer terug naar nederland kan ok zonder ID. Nou ik bedank stefan en alle mensen die mij geholpen hebben want die avond was het allemaal al geregeld dat niemand nergens meer op kon en dat ik een politie verklaring had. Nou helaas was de avond anders gelopen als gedacht maar toch heb ik met ons mam een super tijd gehad en zou ik het zo nog een keer willen doen.

in de ochtend moest ze helaas al VEEEEEL ste vroeg naar het vliegveld toe voor haar vliegtuig maar liefst om 6 uur werd ze opgehaald en ook dat was nog lachen moet ik zeggen haha. Verder heb ik snel afscheid genomen en gezegd dat het allemaal wel goedkomt alleen dat het wat tijd nodig heeft maar zoals mijn sgatje altijd zegt: Komt wel goed Sgatje!!!.

Op Domingo heb ik nog gewoon gewerkt samen met Jaime in de sport en hebben we een geweldig volleybal toernooi gehad en heb ik een poging gedaan tot luchbuks schieten maar helaas geen succes haha. In de avond zijn we nog even lekker met zijn alle gaan stappen en hebben we genoten van de heerlijke drankjes om even alles lekker te vergeten.

Nu heb ik er alweer bijna 1 vrije dagen opzitten en ik kan je wel vertellen dat de tijd nu echt vliegt dat gaat helemaal nergens over. Ik zit hier nog 2 weken en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan Mama mia waar is de tijd..

Nou heb ik gisteren op mijn vrije dag een hoop geregeld voor mijn nieuwe telefoon, bankpassen en paspoort om naar nederland te gaan en nu heb ik alles geregeld en het komt allemaal goed. Ook heb ik gisteren voor het eerst sinds lange tijd weer een gezellig potje black jack gespeeld en jaja ik ben het nog niet verleerd en heb weer even laten zien dat meiden het ook kunnen dat heb maar even gewonnen hihi,

Vandaag heb ik nog de laatste dingen met de bank geregeld en ook dat ik allemaal gelukt met mijn beste spaans en de meneer met zijn beste engels ahah zo kom je toch nog ergens. Verder wassen, eten, kamer opruimen, verhaaltje typen en ik heb heerlijk weer geskyped met een hoop mensen en dat doet me altijd ook weer goed om iedereen weer te zien en te spreken.

Nu ga ik zo nog even naar de show kijken van Blaudi Adventure omdat ik die nog niet zo vaak gezien heb en het toch weer een avondje weg is en even mijn verstand op nul kan zetten en dat doet me ook altijd weer even goed.

Dus lieve schatten ik moet in totaal vanaf morgen nog 7 dagen werken en ik heb ook nog wat vrije dagen dus ja over vandaag precies 2 weken ben ik alweer thuis :o mama mia...

Nou ik ga er weer vandoor en allemaal de kusjes en de groetjes van mij en kan echt niet wachten om jullie allemaal weer te zien en te knuffelen en kussen.

xxx Vanuit het zonnige mallorca van een happy Denise

<3<3<3

• 23 September 2012 - 13:21

Maja Willems:

Hallo Denise, Nog een paar daagjes voor de boeg. Hopelijk heb je ook een leuke tijd gehad, mensen kennis en ervaring opgedaan. Wij wensen jou ook nog een paar leuke dagen, geniet nog van de zon, strand en zee. Goede reis terug naar Nederland. Fam. Willems, Wanroij