1 Maand en 2 weken en 2 dagen verder....
Blijf op de hoogte en volg Denise
31 Juli 2012 | Spanje, Sa Coma
Hier in het zonnige Spanje (32 Graden) gaat het met mij helemaal super, veel werken maar krijg er ook weer heel veel voor terug. Deze week heb ik echt van alles gedaan en had wat leuke en minder leuke momenten maarja dat hoort erbij.
Het begon deze week met zielige ikke want ons pap en de familie ging helaas weer na huis toe. Het was een super tijd en die zal ik niet snel meer vergeten want ik heb weer veel kunnen lachen en we hebben super dingen gedaan. Daarna begon de weer voor mij weer gewoon op dinsdag met de maxi club. In de avond hebben zijn we voor het eerst begonnen met het oefenen van de show Shrek want die zouden we volgende week donderdag voor het eerst doen ik het hotel. Het was leuk om te horen dat ik ook weer een rol had in deze show want ik was namelijk de slechte fee hihi.
Deze avond was super grappig omdat ik maar een klein rolletje heb moet ik veel mee dansen met de kinderen en dat is echt super leuk om te doen want je moet veel dansen leren en er ook voor zorgen dat de kinderen deze dans ook kennen.
Woensdag was het weer club dag en ik stond de hele dag als gladiator bij het springkussen en mocht kinderen en vaders en moeders met een mega grote slang slaan enzo haha super leuk om te doen. Daarna hebben we de blaudi disco in het water gedaan en dat is echt super leuk om te doen want dan kan je lekker alle kinderen nat maken en dansen met iedereen. in de avond hebben we weer geoefend voor de show van Shrek.
De donderdag heb ik weer de maxi club en de mixi club gedraaid en in de avond hadden we een leuke show waarmee ik moest helpen. In de avond hebben we gezellig met de meiden een pasta party gedaan en we hadden een lekkere cake gemaakt (poging tot) en daarna had Valentina heerlijke pasta gemaakt.
Op de vrijdag had ik overdag de mini club en in de middag had ik de mixi club samen met Noelia en Milou en dat was echt super gezellig met die 2 meiden en 10 leuke kinderen. Daarna had ik in de avond de Blaudi disco als Chinees samen met Maria en Giorgia ook echt super leuk om weer te doen. Daarna moest ik samen met Nacho en Lisanne de Blaudi club noche draaien. Dan kunnen de kinderen gewoon naar de maxi club komen want die is dan open en dan kunnen ze met ons allerlei leuke spelletjes spelen en veel lol maken.
Ook heb ik die dag geskyped met Koen en mamie, en met koen was het super om weer even te spreken en mama ook natuurlijk maar die had wat minder goed nieuws over de thuis situatie en die vertel ik liever niet iedereen maar de mensen die het weten hebben me al gesteund en zeggen ook dat het wel goed komt maar het heeft tijd en wat geduld nodig.
Zaterdag had ik weer gezellig de mini club en de mixi en in de avond hadden we de show Dreams of rock en die is echt super gaaf om te zien met alle dansers en de muziek en alles. Deze avond moest ik wel weer Blaudi club noche draaien met Uri en Leti maar dat was wel leuk om te doen omdat ik op mijn eigen arm had geschreven i love mamie wouden alle kinderen ook zoiets op hun arm omdat ze het cool vonden.
De zondag was rustig want ik had weer de mini met niet zoveel kinderen en de mixi was heel rustig maar voor een dagje vond ik dat niet zo erg want mijn lichaam was best moe na 6 dagen werken en zo konden mijn voeten enzo weer een beetje uitrusten. In de avond moest ik de Pr doen en daarna mee dansen met de club dans.
Wat ik erg leuk vond om te doen was na de club dans toen bijna iedereen weg was waren er nog 7 meiden en wat ouders over die eigenlijk nog wel wouden dansen. Toen kwam de muziek van shakira: waka waka en nog wat andere nummers waarvan ik de dansen ook van ken en toen was er niemand meer van het animatie team dus ben ik als aerobics en dans lerares maar even voor de groep gaan staan hihi en heb ik gezellig met de mensen 4 dansen gedanst.
Op de maandag had ik heerlijk en eindelijk mijn eerste dag vrij. Daar heb ik echt heer erg van genoten want ik ben die dag gezellig met de tsjeck meiden naar het strand gegaan en niet zomaar het strand maar het strand waar we ooit in de avond een party hadden. Hier was ik met daglicht nog nooit geweest maar oalalalala wat een mooi strand was dat echt niet normaal....
In de avond heb ik alle foto's weer op de laptop gezet en gezellig geskyped met mamie en mijn zusje. Rond 11 uur ben ik toen naar Juan (BAR) gegaan en daar kwamen alle animatoren van Blau ook heen en daar hebben we gezellig nog wat gedronken.
Mijn tweede vrije dag (vandaag) is ook echt geweldig want ik heb weer met de tsjeck meiden, Milou, Noelia, Maria op het gewoone strand gelegen en hebben wat spelletjes in het water gedaan. Daarna gezellig thuis beetje opgeruimd en schoongemaakt en nu ben ik gezellig met Noelia in het restaurant (Kenna's) aan het eten en heb net heerlijke schampi's op die echt heerlijk waren. Met mijn laptop heb ik ook nog even met lotje geskyped because of her birthday. En als we dadelijk klaar zijn met eten ga ik gezellig nog even naar Juan toe en daar nog even wat lekkere liceurtjes 43 drinken hihi.
Morgen begint mijn dag bij de mini en de rest van de week heb ik voor het eerst de super club dus daar kijk ik heel erg naar uit want dat lijkt me echt super leuk om te doen. Volgende week maandag heb ik weer een dagje vrij dus dan zullen jullie weer kunnen genieten van een nieuw verhaaltje.
Over 2 weken is het dan eindelijk zover want dan komt mijn schatje deze kant op en geloof me ik kan echt niet wachten!!!!!!!! Schatje i love you en ik mis je verschrikkelijk veel maar het komt helemaal goed dat weet ik zeker.!!
Iedereen die in nederland zit met het rotweer hihi veel plezier nog en ik vermaak me prima hier no problem hih.
Tot snel en je kan foto's enzo op facebook bekijken :D
Love you all en Ciao xxxxxxx <3<3<3